Kūrėjai

Žygimantas Amelynas
Jaunosios kartos menininkas, grafikas, 2013 m. tapo kūrybinės studijos

„Gyva Grafika“ bendru įkūrėju.

zygimantas.amelynas@gmail.com

Algirdas Gataveckas
Profesionalus menininkas, pripažintas Lietuvoje ir užsienyje.. Daugiausiai savo kūrybinėje  karjeroje žinomas su savo broliu Remigijumi. Gimė 1985 m. Alytuje. 2010 m. baigė freskos – mozaikos studijas Vilniaus dailės akademijoje. 2016 m. baigė doktorantūrą Vilniaus dailės akademijoje. Kartu su broliu įkūrė „A. Ir R. Gataveckų piešimo studiją“.  2012 m. meno mugėje ,,Art Vilnius“ Algirdas pripažintas geriausiu jaunuoju menininku už projektą „Poveikis“.

al.gataveckas@gmail.com

Tadas Vincaitis – Plūgas

Sienų dekoruotojas, grafikos dizaineris.  20 metų specializuojasi sienų dekoravime, interjeruose ir eksterjeruose. Menininkas dalyvavęs įvairiuose pleneruose  ir parodose, meninėse akcijose ir įvairių Lietuvos miestų bendruomenių surengtose iniciatyvose. Kūrėjas atlikęs daugybę privačių užsakymų tokioms įmonėms  kaip YIT, Ryterna, Kika, FESTO

ir daugeliui kitų.  2005 metais baigęs VDA Kauno Dailės Fakultete architektūros bakalauro studijas, 1996 metais Kauno Taikomosios Dailės Mokyklos interjero dekoruotojo studijas.
ploogas@gmail.com

Arminas Raugevičius

Savo kūryboje Arminas gilinasi į socialiai aktualias ir jautrias temas, ieško estetikos ir modernumo balanso. Kūryboje apjungia realistiškus, klasikinės tapybos elementus su modernia skaitmeninės grafikos ritmika. Vilniaus dailės akademijos Kauno  fakultete, vizualaus meno katedroje, įgijo magistro laipsnį. Aktyviai kuria bei įgyvendina tapybą ant sienų, taip pat užsiima kompiuterine grafika. Dėsto kūrybiškumo paskaitas studentams ir moksleiviams.arminasrau@gmail.com 

Artur Shirin

Profesionalus menininkas, dirbantis pop-art stilistikos grafinio dizaino srityje. 2009 m. Vilniaus dailės akademijoje įgijo architektūros bakalauro laipsnį, vėliau, 2012 m., architektūros magistro laipsnį. Nuo 2012 m. vykdė veiklą kaip architektas įmonėje “Architektų grupė”. 2018 m. sukūrė prekinį ženklą “Katė Maiše“. Yra įkūrėjas ir direktorius. (www.katemaise.com)
arturshirin@yahoo.com

Gabrielė Lukauskaitė  – Jaučiu, kad menas mano kraujyje, per tapybą išreiškiu save, patinka teptuko pagalba perteikti vis kitokias vizijas, įvairiomis spalvomis. gabrielelukauskaite1@gmail.com

Ieva Paliukaitytė

Menininkė domisi menu ir pieštuką rankoje laiko nuo vaikystės.  Lankė Antano Martinaičio dailės mokyklą Kaune, baigė Scenografijos bakalauro bei magistro studijas Vilniaus dailės akademijoje ir jau daugiau nei 5 metus dirba grafikos dizainere bei iliustratore. ieva.paliukaityte@gmail.com 



Ieva Varoneckytė
Viešųjų erdvių menininkė, ketverius metus kurianti lietuviškos etnokultūros, gyvybės medžių tematika. Idėjos kyla iš gamtos, bei Lietuvos krašto identiteto, kurio menininkė ieško tautodailės, karpinių bei senosios tekstilės, juostų raštų motyvuose. Gyvybės medžius pagal tautodailininkų karpinius menininkė jau yra įgyvendinusi Marijampolėje, Telšiuose, Utenoje, Rokiškyje.
vardas.ieva@gmail.com

Ignas Vieversys

Į gatvės meną žiūri taip pat kaip ir į tatuiruotes: jei nevers nusišypsoti ir po šimtojo karto, nublukus ir įtrūkinėjus, nebesinorės rodyti draugams – geriau palikt kaip yra. honablee@gmail.com 



Justina Sendravičiūtė

Dailininkė iš Kauno, baigė taikomosios grafikos  bakalauro studijas Vilniaus dailės akademijoje  Kauno fakultete. 

jsendraviciute@gmail.com

Karolis Grubis

Menininką piešiniai gatvėse  sužavėjo dar vaikystėje, nuo 2002 metų pradėjo gilintis į gatvės meną. Baigė Kauno Antano Martinaičio dailės mokyklą. Po mokslų, draugų paskatintas, piešti mokėsi savarankiškai. Dalyvauja įvairiose parodose ir Lietuvoje, ir užsienyje.

tomas.dezute@gmail.com 

Laura Slavinskaitė

Savo darbuose menininkė kuria  žmogaus psichologinės būklės portretus, kuriuose įkūnija objektus, o jie paverčiami metaforomis. Darbuose vaizduojamos atviros emocijos. Per emocinius skirtumus analizuojamos kasdienės problemos .

lau.slavinskaite@gmail.com

Linas Kaziulionis

Vienas žymiausių gatvės menininkų, kuris aktyvus meno ir socialiniuose projektuose daugiau nei 10 metų. Linas yra profesionalus ir diplomuotas dailininkas (įgijęs tapybos bakalaurą Vilniaus dailės akademijoje, šiuo metu žinias gilina tapybos magistrantūroje), gavęs profesionalaus meno kūrėjo statusą.
kaziulionislinas@gmail.com




Mykolė Ganusauskaitė 

Mykolė studijavo Beaux-Arts de Paris. Personalinės ir grupinės parodos Lietuvoje, Prancūzijoje, Danijoje, JAV, Latvijoje, Baltarusijoje, Ukrainoje. Konkurso „Jaunojo tapytojo prizas 2013“ laureatė. Paveikslai priklauso MO muziejaus kolekcijai. Mykolės kūryboje dominuoja peizažai.

mykole@mykole.com 


Pijus Čeikauskas

Menininkas užaugęs Klaipėdoje. 2013 m. Baigė Eduardo Balsio menų gimnaziją, 2017 m. baigė Vilniaus Dailės Akademijos animacijos bakalaurą. Šiuo metu mokslus tęsia VDA grafikos magistrantūros studijas. Dar žinomas kaip Pidžinas – domina graffiti ir kinas.

pijinas@gmail.com



Timotiejus Norvila – Morfai

Menininkas sukūręs daugelį gatvės meno kūrinių, kuria vlogus apie gatvės meną Lietuvoje ir gatvės meno procesus.

timotiejus@gmail.com



Justinas Lingė

2010 baigė sustiprintos dailės kursus, Dusetų K. Būgos gimnazijoje. (Mokytoja Nomeda Saukienė) 2010_2014 studijavo statybos inžineriją Kauno technikos kolegijoje. Visada praktikavo grafiką, piešimą, visuomet ieško naujų galimybių kaip tobulėti. Yra sukūręs ne vieną gatvės meno kūrinį. Turiu savitą stilių, ir techniką.

jlinge123@gmail.com

San Sansches Eglė

Menininkė iš Klaipėdos, šiuo metu gyvena ir studijuoja Vilniuje. Mokosi industrinį daiktų dizainą.

eglealejevaite@gmail.com

Tapk projekto kūrėju